Hledáte ideální legíny? 5 důvodů proč vyzkoušet Liquido Active

Liquido topy

Legíny. Téma, o kterém se ženy dokážou bavit téměř hodiny. Jak často se bavíte s kamarádkou o tom, že máte dámské legíny, které nemají vysoký pas a neustále je musíte doslova tahat nad bříško? Nebo se legíny vytahují velmi rychle? Místo, aby udělali sexy zadeček a bříško, vypadají po pár nošeních spíše jako vytahaný kus hadru, který mění svou konzistenci nebo se povoluje tam, kde má naopak zpevňovat?

Jednoduše řečeno. Každá žena, která miluje legíny sní o ideálním kousku, který zpevní nejen nohy, ale také pozadí a bříško. Poskytne příjemný a komfortní zážitek z celodenního nošení a bude oblíbeným kouskem v šatníku, po kterém bude sahat velmi často.

Pokud takové legíny nevlastníte, nepropadejte panice. Již několik let nabízíme legíny na cvičení nebo na běžné nošení, značky Liquido a víme proč. Tato léty ověřená značka oblečení vyrábí multifunkční legíny s vysokým pasem, s nízkým pasem, s přiléhavým střihem, kvalitním materiálem, který obsahuje LYCRU a je vhodný na jakékoliv aktivity. Značka Liquido Active je po celém světe velmi oblíbená hlavně proto, že respektuje ženské tělo, zdraví a klade důraz na ekologii. Sportovní podprsenky, topy, legíny dlouhé nebo krátké, to vše je vyráběno pro všechny typy postav tedy od velikosti XS až XL.

Ekologie a péče o vaši pokožku během nošení

Ekologie je nedílnou součástí značky Liquido.

Oblečení je vyráběno z biologicky odbouratelné polyamidové příze s názvem Amni Soul Eco, která je první na světě! Příze umožňuje rychlý rozklad oblečení po jeho vyhození. Další použitým typem příze je Amana. Další z rodiny inteligentních přízí na bázi polyamidu 6,6 s technologií dalekého infračerveného záření, která transformuje teplo lidského těla a příznivě působí na péči o pokožku.

Co to znamená?

Legíny doslova pečují o vaši pokožku. Pokožka je pružnější a působení legín na kůži snižuje celulitidu. Legíny vylepšují sportovní výkon, protože snižují svalovou únavu a urychlují svalovou regeneraci. Součástí každého kousku oblečení Liquido Active je UVA a UVB ochrana.

Jak se oblečení vyrábí?

Každý jeden kousek oblečení je vyroben ručně. Každý kousek a vzor je tedy originálem, který vlastníte pouze vy. Průběh výroby můžete shlédnout v následujícím videu.

5 důvodu, proč zvolit legíny značky Liquido?

1. Široká nabídka velikostí, vzorů a střihů

2. Ekologicky šetrné k přírodě, vyráběny ručně a udržitelně

3. Jejich nošení prospívá vašemu zdraví

4. Kvalitní materiál, který dlouho vydrží

5. Vhodné na nošení pro sport i běžné aktivity

 

Oblečení značky Liquido můžete nakupovat ZDE.

Napsat komentář

This is default text for notification bar